HomeTechnical Support » Sage 300 ERP

(fka Sage Accpac ERP)

Trigger not showing on report in Print Preview Messages in this topic - RSS

DougB
Posts: 1


6/17/2016
DougB
Posts: 1
I had the same issue and for me was the PrintBossAmnt field. I replaced the formula to the netwithtax field and worked fine.
0 link
paula
Administrator
Posts: 208


9/11/2013
paula
Administrator
Posts: 208
When I have done this in the past, I recreated everything, including the formulas used by the trigger.
0 link
Tom Wood
Posts: 19


9/11/2013
Tom Wood
Posts: 19
Thanks for the reply Paula, I have done this and have the same issue. I only recreated the trigger, should I recreate all PrintBoss formulas on the report? Thanks!
0 link
paula
Administrator
Posts: 208


9/11/2013
paula
Administrator
Posts: 208
Tom - We have not encountered this issue with Crystal Reports 2011. That said, I have found it helpful to remove a field and rebuild it in Crystal Reports when something does not work. You might try this with the PrintBoss Trigger instead of copying.
0 link
Tom Wood
Posts: 19


9/10/2013
Tom Wood
Posts: 19
Hello,

I am setting up and OE Invoice report to be emailed, and have copied over the trigger and formula fields from the default PrintBoss Spec. However when I go and hit print in Sage ERP 2012 the preview comes up and there is no trigger on the report. I ensured it is showing on the report in Crystal, is not overlapping any other fields, has enough room to display all information, and none of the PrintBoss formulas are showing an error. Any direction on how to get this trigger to show up would be great. We are using Crystal 2011, and PrintBoss Version 5.72.2. Other reports are working and have been set up the same way, Thanks.
0 link






Powered by Jitbit Forum 8.3.8.0 © 2006-2013 Jitbit Software