HomeGeneral Inquiries

Any non-technical question about Wellspring Software's products and services

Labelling print copies? Messages in this topic - RSS

Jay Converse
Posts: 8


2/19/2014
Jay Converse
Posts: 8
Collin wrote:
Hello,

We are looking to use plain paper to print Purchase Orders from Sage 300 ERP, and need to print 3 copies of the document - would Print Boss offer the facility to "label" each of these prints accordingly - "Supplier Copy", "File Copy", "Accounts Copy" etc?



Yes, do multi-part forms, then in your footer do something like this:


[C,0]Text 4.753, 8.041, 'Arial/12', Original Copy
[C,1]Text 4.753, 8.041, 'Arial/12', Philadelphia Copy
[C,2]Text 4.753, 8.041, 'Arial/12', Chicago Copy
[C,3]Text 4.753, 8.041, 'Arial/12', SAR Copy
0 link
Collin
Posts: 6


2/5/2014
Collin
Posts: 6
Thanks Nancy for the confirmation.
0 link
Nancy
Administrator
Posts: 732


2/5/2014
Nancy
Administrator
Posts: 732
Yes, PrintBoss can do that. It is a standard feature in all versions of the product.
+1 link
Collin
Posts: 6


2/5/2014
Collin
Posts: 6
Hello,

We are looking to use plain paper to print Purchase Orders from Sage 300 ERP, and need to print 3 copies of the document - would Print Boss offer the facility to "label" each of these prints accordingly - "Supplier Copy", "File Copy", "Accounts Copy" etc?
0 link






Powered by Jitbit Forum 8.3.8.0 © 2006-2013 Jitbit Software