HomeTechnical Support » Error Messages

Error Messages

PB Ignores spooled jobs Messages in this topic - RSS

JoeLabine
Posts: 11


5/3/2019
JoeLabine
Posts: 11
Hi,
I'm using Enterprise version.


So yes option 2 does the job.
I have attached two screen shot of what need to be configured.

Thanks!

0 link
Nancy
Administrator
Posts: 731


5/3/2019
Nancy
Administrator
Posts: 731
There are a couple of choices:
  • Which version of PrintBoss are you using? PrintBoss Standard only allows ‘Overwrite Existing File’ while Enterprise allows Append. That said, Standard should be appending the PDF file
  • Set PrintBoss to append within a certain number of seconds.

Our guess is suggestion 2 will fix it as long as the PDFs are created by PrintBoss.
You did not indicate if they are using the PrintBoss PDF or a different PDF writer.


Paula
edited by Nancy on 5/3/2019
0 link
JoeLabine
Posts: 11


5/3/2019
JoeLabine
Posts: 11
Hi,

In an automation process, we are printing many invoices from Sage 300 to print boss. We generate pdf. Pdf files are named with their invoice number. The thing is we are not necessarily printing batches, we can print many invoices from many batches which means all prints are different jobs.We made a simple test where there were 3 invoices to print. At the end of the process we only had 1 pdf instead of 3. We went in the PrintBoss 50 printer queue manager and set the printer on pause. Then we reprinted the 3 invoices. We can see that the 3 invoices get to the printing queue (see attached file). Once we were sure all our invoices were correctly sent to the printer we un-paused the printer, all lines disappeared from the queue, but again, only 1 pdf was printed by print boss. We finally made a last test, which was forcing a waiting time (sleep 20 seconds) between each invoices printed. This worked, at the end of the process we had 3 pdf. So clearly something is going wrong with the print boss printer when multiple jobs are sent in a short period of time.

Is this a known issue? Is there a settings in the driver that can fix this issue?


Thank you
edited by JoeLabine on 5/3/2019

Attachments:
pb spooler.JPG
0 link






Powered by Jitbit Forum 8.3.8.0 © 2006-2013 Jitbit Software